Wiercimy

„Z naturalnymi składnikami dla najlepszego smaku” – program Knorr już na stronie

„Z naturalnymi składnikami dla najlepszego smaku” – program Knorr już na stronie
W gotowaniu najważniejsze są dobry pomysł i najlepsze składniki, uprawiane z poszanowaniem natury, rosnące na świeżym powietrzu, w słońcu, w zdrowej glebie, podlewane właściwą ilością wody. Dania przygotowane z dorodnych warzyw i pachnących ziół smakują i wyglądają najlepiej – oto istota programu marki Knorr „Z naturalnymi składnikami dla najlepszego smaku”, który już teraz prezentuje nowa podstrona portalu www.knorr.pl/smak-z-natury. Wizyta obowiązkowa!Program przybliża nam polski szef kuchni Knorr, Piotr Murawski. Na stronie www.knorr.pl/smak-z-natury wyjaśnia, dlaczego wyjątkowy smak zaczyna się na polu, co skłoniło markę Knorr, by skoncentrować się na uprawach z poszanowaniem natury, i na czym polega współpraca z rolnikami. Dowiemy się również, skąd pochodzą

W gotowaniu najważniejsze są dobry pomysł i najlepsze składniki, uprawiane z poszanowaniem natury, rosnące na świeżym powietrzu, w słońcu, w zdrowej glebie, podlewane właściwą ilością wody. Dania przygotowane z dorodnych warzyw i pachnących ziół smakują i wyglądają najlepiej ? oto istota programu marki Knorr ?Z naturalnymi składnikami dla najlepszego smaku?, który już teraz prezentuje nowa podstrona portalu www.knorr.pl/smak-z-natury. Wizyta obowiązkowa!

<

p>Program przybliża nam polski szef kuchni Knorr, Piotr Murawski. Na stronie www.knorr.pl/smak-z-natury wyjaśnia, dlaczego wyjątkowy smak zaczyna się na polu, co skłoniło markę Knorr, by skoncentrować się na uprawach z poszanowaniem natury, i na czym polega współpraca z rolnikami. Dowiemy się również, skąd pochodzą składniki produktów Knorr. Wizyta na stronie przeniesie nas do słonecznej Grecji, gorącej Hiszpanii czy pachnących bazylią Włoch, gdzie rolnicy działają z pomocą Knorr w programie Zrównoważone Partnerstwo. Dzięki licznym materiałom, w tym wideo oraz zdjęciom, mamy okazję prześledzić całą drogę powstawania produktów ? od nasion i sadzonek na polu do gotowej kompozycji ziół i przypraw zamkniętej w opakowaniu Fixu, zupy czy sosu. Wcześniej, aby zachować smak i wartości odżywcze składników, warzywa poddawane są procesowi suszenia, czyli jednej z najstarszych naturalnych metod utrwalania żywności bez użycia konserwantów. Na stronie poznamy także szefów kuchni Knorr, którzy dbają o to, by dostarczane nam produkty były najwyższej jakości, a obiad przyrządzony z ich pomocą smakował wyśmienicie.

Co niezwykle istotne, wszystkie informacje podane są w sposób zrozumiały i przystępny. Bardzo łatwo znajdziemy odpowiedzi na nurtujące nas pytania, jak np. ?Czy produkty Knorr zawierają glutaminian sodu?? lub ?W jaki sposób redukowana jest zawartość soli w produktach Knorr??.

Wygląd strony doskonale koresponduje z tym, o czym opowiada – warto na nią zajrzeć nie tylko ze względu na bogactwo informacji, ale także pomysłowe i smakowite zaprojektowanie całości. Strona dosłownie rozkwita na naszych oczach, a jej owoce to wypowiedzi ekspertów i krótkie filmiki, które przeniosą nas na słoneczne pola – tam, gdzie zaczyna się wyjątkowy smak.

A to już wiesz?  Kaszel u dzieci a bezpieczne leki

Zapraszamy!

Źródło Knorr. Dostarczył netPR.pl

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy