Planując święta Bożego Narodzenia, Polacy dbają o każdy, nawet najmniejszy szczegół. W domach panuje ciepła, rodzinna atmosfera, a na stołach goszczą świąteczne obrusy, wyjątkowe zastawy i kulinarne dzieła sztuki, kuszące swoim apetycznym wyglądem i niepowtarzalnym smakiem. Wśród nich, niepodzielnym królem wigilijnych stołów jest barszcz czerwony z uszkami.
Trudno sobie wyobrazić Boże Narodzenie bez barszczu. Jednak ugotowanie go od podstaw jest trudne i wymaga wiele czasu. Idealny smak i kolor zależą od soczystości buraków i odpowiedniego doboru przypraw. Dlatego nawet najwięksi miłośnicy gotowania mogą mieć problem z przygotowaniem idealnej zupy, która za każdym razem będzie tak samo smaczna. Na pomoc przychodzi im marka WINIARY i Barszcz Czerwony Ekspresowa Zupa bez dodatku glutaminianu sodu, który zawsze się udaje. Co niezwykle ważne, jest doskonale doprawiony, ma wyśmienity smak oraz intensywny kolor.
Jednak kto powiedział, że barszcz czerwony to zupa tylko na Boże Narodzenie, ten bardzo się mylił. Specjalnie z myślą o wszystkich miłośnikach barszczu, marka WINIARY przygotowała inspirujące pomysły na jego podanie na co dzień i od święta. Dlaczego? Ponieważ każdy ma swoją ulubioną wariację na jego temat, którą od dziś może się delektować w dowolnej chwili. Barszcz Czerwony Ekspresowa Zupa WINIARY to przepis na doskonały efekt i wyśmienity smak za każdym razem.
Marka WINIARY inspiruje do przyrządzania jednej z ulubionych zup Polaków na co dzień jako pyszne danie obiadowe. Wzbogacając barszcz czerwony o jeden z wielu możliwych dodatków uzyskamy inspirujące pomysły na obiad dla całej rodziny. A mamy z czego wybierać. Osoby, które nie wyobrażają sobie posiłku bez mięsa, chętnie dodadzą pierogi lub krokieciki z mięsnym nadzieniem. Wegetarianie, jako smakowity dodatek, wybiorą warzywa, ziemniaki, fasolę lub śliwki, które idealnie komponują się z tą zupą. Tradycjonalistów zachwyci smak barszczu z uszkami z kapustą i grzybami, zaś miłośnicy eksperymentów sięgną po krewetki i imbir, które pozwolą odkryć barszcz czerwony w nowej odsłonie. Pyszne połączenie Barszczu Czerwonego Ekspresowej Zupy WINIARY z ulubionym dodatkiem sprawi, że zupa zniknie z talerza w ciągu kilku chwil, zaś domownicy na długo będą wspominać ten posiłek.
Marka WINIARY inspiruje i zachęca wszystkich wielbicieli barszczu czerwonego do eksperymentowania w kuchni i przygotowywania go w nowych odsłonach. Delektowanie się ulubioną zupą z różnorodnymi dodatkami nie tylko przyniesie wyjątkowe doznania smakowe, ale również da mnóstwo przyjemności płynącej z gotowania. Każdy domownik będzie mógł cieszyć się barszczem czerwonym ze swoim ulubionym dodatkiem: krokietami, pierogami, ziemniakami, fasolą, a nawet śliwkami. Jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Jeśli szukasz obiadowej inspiracji, wybierz barszcz czerwony. Jedyne, nad czym będziesz musiał się zastanowić, to dodatek, który wydobędzie intensywny smak ulubionej zupy. Odkryj nowe oblicze Barszczu Czerwonego Ekspresowej Zupy WINIARY i skorzystaj z przepisów inspirowanych Nową Kuchnią Polską, które znajdują się na stronie http://winiary.pl/kuchniapolska.aspx.
***
WINIARY to marka, która od 70 lat jest gwarancją sukcesu w kuchni. Jej produkty inspirują nowoczesne panie domu do przygotowywania najsmaczniejszych potraw dla całej rodziny. Zupy, buliony, sosy, Pomysły na?, dania instant, majonezy, przyprawy, galaretki, kisiele, czy budynie ? w sumie ponad 200 różnych wyrobów kulinarnych WINIARY, które pozwalają w szybki i prosty sposób przyrządzić domowy posiłek. Na stronie www.winiary.pl nowoczesne panie domu znajdą przepisy oraz inspiracje kulinarne na każdy dzień.